M Kristiansen.dk er en entreprenørvirksomhed med over 25 års erfaring

M Kristiansen.dk er en entreprenørvirksomhed med over 25 års erfaring

M Kristiansen.dk er en entreprenørvirksomhed med over 25 års erfaring

Beton og støbearbejde

Betonarbejde i Fredericia, Kolding, Vejle og omegn

M Kristiansen udfører alle former for betonarbejde til private, erhverv og offentlige institutioner. Det er lige fra støbning af fundamenter til etablering af gulve. Vi befinder os i Hejls og servicere kunder i Fredericia, Kolding, Vejle og omegn. 

Betonarbejde i høj kvalitet

For at få et flot resultat i høj kvalitet med betonarbejde, kræver det erfarne håndværkere som har et stort kendskab til maskineriet og måden hvorpå man udfører betonarbejde.
Hos M Kristiansen sætter vi en stor ære i vores arbejde, og har erfaringen til at udfører betonarbejde i høj kvalitet. Derfor kan I trygt vælge os til at løse opgaven med betonarbejde. Om det er en lille eller stor opgave, så kan vi helt sikkert løse opgaven for dig. 

Betonarbejde til om- og tilbygning

Skal I bygge om, bygge til eller bygge nyt? Uanset har vi løst mange af disse betonopgaver. Støbearbejde har vi udført utallige gange, og vi ved hvordan det gøres ordentlig. Det er vigtigt at udfører støbe arbejdet rigtigt første gang, for at sikre at fundamentet er ordentlig når man skal bygge på det. 

I forbindelse med om- eller tilbygning kan vi hos M Kristiansen også varetage mange andre opgaver, som tømrerarbejde, kloakarbejde, jordarbejde og meget mere. Så står i overfor et større projekt og ønsker en samarbejdspartner med mange års erfaring som kan varetage hele projektet så kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os i dag

Hvad koster betonarbejde?

Prisen for betonarbejde komme an på hvilken form for betonarbejde I skal have udført. Derfor kan vi ikke komme med en pris, før vi har snakket med Jer omkring projektet. Kontakt os derfor i dag, så vi kan få en snak om Jeres kommende projekt med betonarbejde.

Vi kan kontaktes på tlf. 75 57 49 94 eller 40 19 49 94. Vi kan også kontaktes på mail mail@mkristiansen.dk eller via vores kontaktformular. Vi står altid klar med gode råd, vejledning eller et godt tilbud på Jeres kommende projekt. 

Har du spørgsmål? Skriv til os her

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

M Kristiansen.dk
Hejls Entreprenøren/Mk Trading
CVR: 15939184

Kontakt

Telefon: 75 57 49 94
Mobil: 40 19 49 94
Mail: Mail@mkristiansen.dk

Adresse

Hejls Landevej 24,
6094 Hejls

Facebook

Følg os påFacebook