M Kristiansen.dk er en entreprenørvirksomhed med over 25 års erfaring

M Kristiansen.dk er en entreprenørvirksomhed med over 25 års erfaring

M Kristiansen.dk er en entreprenørvirksomhed med over 25 års erfaring

Tømrer

Professionel tømrer med mange års erfaring

Står du og mangler en tømrer i Kolding, Fredericia eller Vejle? Så kan vi hos M Kristiansen hjælpe dig. Vi udfører alle former for tømrer og snedkeropgaver. Vi har mange års erfaring med tømrer og snedkerarbejde, og der er ikke de opgaver vi ikke kan løse.

Der kan være mange gode grunde til at benytte sig af en professionel tømrer. Det kan være du mangler tid, måske er projektet for stort eller du har måske ikke selv de nødvendige kompetencer til at udfører opgaven tilfredsstillende. Med en professionel tømrer er du sikker på at opgaven bliver udført efter alle kunstens regler, og du står tilbage med et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os i dag

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Vi tilbyder alle former for løsningen indenfor tømrer- og snedkeropgaver. Med vores store erfaring og ekspertise, kan du være sikker på at vi leverer kvalitetsarbejde som holder i mange år. Hos os sætter vi en stor ære i vores arbejde som tømrer, og vores medarbejdere bliver hele tiden opdateret med den nyeste viden.

Vi tilbyder tømrer og snedker løsningen indenfor bl.a.

  • Tagarbejde
  • Vinduer og døre
  • Træterrasser
  • Tilbygning og ombygning
  • Nybyg
  • Montering af køkken
  • Totalentreprise

Omfanget af opgaver vi har løst for vores kunder er bred, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med din opgave. Tøv ikke med at kontakte os i dag, så du kan få gang i dit projekt.

Hvad koster en tømrer?

Prisen for tømrer og snedkerarbejde afhænger af omfanget af den opgave som skal løses. Det betyder, at vi ikke kan oplyse en pris før vi har snakket med dig omkring din opgave. 

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig eller vil du have pris på tømrerarbejde, så kan du kontakte os på tlf. 75 57 49 94 eller 40 19 49 94. Du kan også kontakte os via mail mail@mkristiansen.dk eller ved at benyttes vore kontaktformular. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål? Skriv til os her

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

M Kristiansen.dk
Hejls Entreprenøren/Mk Trading
CVR: 15939184

Kontakt

Telefon: 75 57 49 94
Mobil: 40 19 49 94
Mail: Mail@mkristiansen.dk

Adresse

Hejls Landevej 24,
6094 Hejls

Facebook

Følg os påFacebook